Over Elly Oostdijk Recreatie

Elly Oostdijk Recreatie is een (klein) familiebedrijf en verhuurt vakantieverblijven van 2 tot 18 personen aan de Zeeuwse Noordzeekust bij de maritieme en bruisende stad Vlissingen. Wij staan voor een duidelijk karakter, een stevig product, volledige aandacht aan de gast en vooral een sterke klantenbinding. Termen als "een vakantieverblijf van een hoog niveau", "tegen een zeer scherpe prijs" en "een persoonlijke service" zijn voor ons enkele sleutelbegrippen voor uw vakantiebeleving. Wij hopen zo een service te bieden die u als gast aan ons bindt. Voor ons staat u immers centraal en is het aanbod vakantieverblijven afgestemd op uw specifieke wensen en belevingswerelden.

Wij bieden u mooie vakantiewoningen aan op de prachtig gelegen vakantieparken Westduin, Vebenabos en Galgewei, direct aan de duinen en het strand aan de zuid westkust van het Zeeuwse Walcheren bij Westduin. Wilt u uw vakantie beleven met de voeten in het zand, dan is een slaapstrandhuisje de ideale vakantieaccommodatie. We verhuren er meerdere. In het duingebied Dishoek op korte afstand van genoemde vakantieparken beschikken wij over diverse bungalows, (nieuwe) appartementen en familiehuizen. Ook dit alles op loopafstand van het strand waar altijd iets te beleven valt. 

Exclusief voor u verhuren wij dagstrandhuisjes, om u een echte strandbeleving te kunnen bieden! De dagstrandhuisjes staan op het Westduinstrand op loopafstand van de parken Westduin, Galgewei en Vebenabos en op het Dishoekstrand op loopafstand van de verblijven in Dishoek. Een dagstrandhuisje is op de aankomstdag al om 13.00 uur of eerder beschikbaar. Dát betekent dat uw vakantie al héél vroeg kan beginnen. De hoge classificatie van de meeste van de vakantieverblijven toont onze kwaliteit onomstotelijk aan. 

Niets is bij ons hetzelfde en wij vinden het, iedere keer weer, een eer en genoegen u als één van onze gasten te mogen ontvangen. Bent u op zoek naar een vakantiehuis, vakantieappartement, familiehuis of strandhuis, op loopafstand van het strand? Neem dan snel contact met ons op, wij ontvangen u graag!

Graag verhuren wij ook uw vakantieverblijf. Vooral de "echte pareltjes" aan de Walcherse Noordzeekust!

Elly Oostdijk Recreatie is aangesloten bij RECRON. Lees hier onze RECRON huurvoorwaarden.

Klik hier voor onze prijslijst 2019.

Onze prijslijst 2020 vindt u hier.

Westduin 19 Vakantievilla Vlissingen Dishoek, Strand, vakantiehuis
Rien, Marie-Jeanine en Elly Oostdijk Zeeland Vakantie Strand Zee
Dagstrandhuisje Westduin Dishoek Zeeland
Honden Welkom Strand Vlissingen Westduin Dishoek Zeeland
Strand