Park Vebenabos

Klik hier voor onze 20 verblijven op het park Vebenabos.

 

Het bosrijke (kleinschalige) vakantiepark Vebenabos ligt aan de voet van de duinen bij de bruisende en maritieme stad Vlissingen op even 150 meter van zee aan het meest zonnige zuidelijke Noordzeestrand van Nederland. Zon, zee, zand, zilte en zoete zaligheden, Zeeland heeft het allemaal! 

 

Wij bieden u 4 tot 8 persoons vakantievilla's, woningen en bungalows aan op het prachtig gelegen bosrijke en (kind)vriendelijke vakantiepark Vebenabos. Ieder vakantieverblijf straalt een eigen uniek karakter uit. Het park Vebenabos is een ruim opgezet park waarbij de recreatiewoningen gespreid in een bosgebied zijn gesitueerd. Het park Vebenabos kenmerkt zich als een licht geaccidenteerd park met zo'n 70 recreatiewoningen in een besloten bosgebied met hoog opgaande boombeplanting. Dit maakt dat in sommige periodes van het jaar de luchtvochtigheid in enkele (oudere) bungalows bovengemiddeld kan zijn.

 

Een kleine Spar supermarkt in het Vebenabos is in het seizoen 7 dagen per week geopend. Het recreatiegebied Dishoek ligt op loopafstand. 

 

Een strandcabine op het strand kan bij uw verblijf worden gehuurd tegen een gereduceerde huurprijs. Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit, het strand goed schoongehouden en bewaakt met reddingspost.

 

Zie de paarse balk hieronder voor onze andere verblijven.

Vebenabos 30
Vakantiebungalow Vebenabos 11 Dishoek Vlissingen Zeeland
Vebenabos 40 Dishoek Zeeland
Park Vebenabos