Park Galgewei

Klik hier voor onze 7 verblijven op het park Galgewei.

 

Het zomerhuizenterrein Galgewei is gelegen aan de voet van de duinen bij de bruisende en maritieme stad Vlissingen op even 150 meter van zee aan het meest zonnige zuidelijke Noordzeestrand van Nederland. Zon, zee, zand, zilte en zoete zaligheden.

 

Wij bieden u in dit gebied vakantieverblijven aan op het prachtig gelegen, autovrije en (kind)vriendelijke vakantiepark Galgewei, gelegen direct aan de duinen en het strand aan de zuid westkust van Walcheren bij de maritieme stad Vlissingen. Het park Galgewei heeft een open karakter waar u kunt genieten in een groene omgeving van rust en ruimte. Direct naast het park Galgewei bevindt zich de parkeerplaats waar ieder verblijf 1 parkeerplaats heeft.

 

De naastgelegen grote speelweide met speeltoestellen is voor jong en oud een echte toevoeging aan het kleinschalige familiepark!

 

Een strandcabine op het strand kan bij uw verblijf worden gehuurd tegen een gereduceerde huurprijs. Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit, het strand goed schoongehouden en bewaakt met reddingspost.

 

Zie de paarse balk hieronder voor onze andere verblijven.

Galgewei, Westduin, Vlissingen, Strand
Park Galgeweitje vakantiehuisjes Zeeland Vlissingen
Vakantiewoning Galgewei 32 Zeeland Vlissingen Dishoek Strand
Strand Meer Dishoek Ferienhaus Ferienwohnung Zeeland Vlissingen
Vakantiewoning Galgewei 11 Zeeland Vlissingen Dishoek Strand