Dishoek

Klik hier voor de 7 luxe appartementen Duinhof Dishoek.

Klik hier voor de 15 appartementen La Dune.

Klik hier voor de 8 appartementen in Dishoek.

Klik hier voor de 8 vakantiewoningen in Dishoek.

 

Achter de hoogste duinen van Nederland ligt Dishoek. Door de ligging is Dishoek een uniek recreatiegebied. Een wandeling over de duinen, soms 50 meter hoog, geeft je een ruim uitzicht over de zee en over Walcheren. Zeker bij helder weer heb je een magnifiek uitzicht. De grote zeeschepen varen vlak langs de kust, waardoor het lijkt alsof je ze bijna kunt aanraken! Een ideale plek om uw vakantie te vieren!

 

Meerdere malen ontving het strand Dishoek de internationale  "Blauwe Vlag" dat garant staat voor zwemwater van uitstekende kwaliteit, goed schoongehouden en bewaakt strand met reddingspost.

 

In het recreatiegebied Dishoek verhuren wij diverse vakantieverblijven. U heeft een ruime keuze tussen diverse appartementen, huizen, bungalows en vakantievilla's. Dit alles op loopafstand van het strand waar altijd iets te beleven valt tijdens uw vakantie. 

 

Het recreatiegebied Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen. Het strand is groot en breed en biedt zelfs in het hoogseizoen rust en ruimte. Op de gezellige terrassen bij de duinovergang en op de strandpaviljoens is het goed vertoeven. In het recreatiegebied is altijd wel iets te doen. 

 

Zie de paarse balk hieronder voor onze andere vakantieverblijven.

Dishoek Strand Zeeland Kust Vakantie huis woning appartement
Strand Meer Dishoek Ferienhaus Ferienwohnung Zeeland Vlissingen
Strand vakantie Dishoek Zeeland kust
Kaapduin dishoek de zeebries
Strand Meer Dishoek Ferienhaus Ferienwohnung Zeeland Vlissingen Dishoek